Novice

1, 24.08.2020 10:01

Sosedski derbi po preobratu pripadel gostom

V Šmartnem ob Paki smo v 3.krogu 2SNL spremljali sosedski derbi med ekipama NK Šmartno 1928 in NK Rudar Velenje. Tekmo so bolje začeli vijoličasti, ki so v 20 minuti izkoristili napako gostujoče obrambe in po strelu Vezaja zadeli za 1:0. Gostje se niso predali in v 40. minuti je Vošnjak z natančnim strelom izid izenačil na 1:1. Tudi v nadaljevanju smo gledali zanimivo predstavo z priložnostmi na obeh straneh, v 53. minuti pa je gostujoči napadalec Jovanović izkoristil slabo posredovanje šmarške obrambe in povedel knape v vodstvo z 2:1. Kmalu po zadetku si je Panadić privoščil drugi rumeni karton in sodnik Damir Skomina ga je poslal v slačilnico. Začel se je enosmerni promet in obleganje vrat Rudarja ki pa je zadržal vse napade in slavil za končnih 1:2.

NK Šmartno 1928 : NK Rudar Velenje 1:2
Vezaj 20'; Vošnjak 40', Jovanović 53

Ramiz Smajlović – trener NK Šmartno 1928:« Danes smo tekmo začeli dokaj dobro, v uvodnih minutah pobudo prepustili nasprotniku s tem da smo zelo dobro igrali v fazi obrambe. Po dvajsetih minutah nam je uspelo zadeti in škoda da rezultata nismo zadržali do polčasa. V nadaljevanju je bila tekma zelo odprta, po naši napaki v obrambi so gostje povedli , mi smo vse moči usmerili v napad a žal nismo uspeli zadeti.«
Almir Sulejmanović – trener NK Rudar Velenje:« Gledalci so lahko videli zanimivo tekmo, z preobratom, malo drame a vse se je na srečo zaključilo v našo korist. Moram čestitati svojim fantom za prikazano, zadovoljni smo z zmago kajti preveliko je bilo v zadnjem obdobju šokov za našo ekipo- od poškodb, do kartonov in nepriznanih zadetkov v Bilju,… Končno smo prebili led in gremo naprej – tekmo po tekmo. Tudi šmarčanom želim čestitati za prikazano igro. »

 

Prebrano 1049 krat

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:041/741-814

Search