Novice

1, 06.09.2020 19:08

Boleč poraz in poškodba Filipa Lojna

NK Šmartno 1928 : NK Brda 1:2
Džumhur 79’; Radovanovic 7, Frelih 24
Nogometaši NK Šmartno 1928 so doživeli boleč poraz na derbiju začelja, saj so gostje iz Brd domov vračajo z pomembnimi točkamo.
Naši fantje so že ob prvi prekinitvi doživeli hladen tuš saj so gostje uspeli zadeti in povesti z 0:1. Le nekaj minut kasneje jo je ob posredovanju hudo skupil naš vratar Filip Lojen, kar je tudi vplivalo na drugi zadetek gostov, ki so v 24.minuti že vodili 0:2.
Že ob koncu prvega polčasa ter nato v nadaljevanju so šmarčani prevzeli pobudo, imeli dve lepi priložnosti ki jih niso izkoristili, tako da so šele v 79.minuti uspeli izid znižati na 1:2. Že v sodnikovem dodatku so šmarčani še enkrat stresli nasprotnikovo mrežo a hladen tuš - sodnik je ocenil, da je bil naš napadalec v prepovedanem položajo. Gostje so zdržali do zadnjega sodnikovega žvižga in se veselili prvih prvenstvenih točk.
Ramiz Smajlović: "V današnjo tekmo nismo šli, kot smo si želeli. Ob prvi prekinitvi smo namreč prejeli zadetek. Potem je prišlo do poškodbe našega vratarja – kar je neposredno vplivalo še na drugi zadetek. Po zaostanku z 0:2 smo sicer poizkušali narediti vse, da ujamemo priključek, da dosežemo gol. Žal nam to ni uspelo. Imeli smo 2 čisti situaciji za gol, katerih pa nismo realizirali. V drugem polčasu smo bili veliko boljši tekmec, a žal malo prepozno dosegli zadetek. Na koncu pa nam je zmanjkalo časa. "
Botonjić Amir: "Kaj naj rečem, zelo lepa tekma za nas. To je za nas res zelo lepo - po neki seriji porazov. pomembno zame, da sem kot trener začel z zmago in da se bomo na ta način vsi skupaj dvignili in iz treninga v trening, iz tekme v tekmo šli naprej in iskali svoje priložnosti na vsaki tekmi. Za danes bi pohvalil vse igralce in ves strokovni del službe, ki skrbi za nas, da je bilo nam vse omogočeno za dobro tekmo in mi smo jo izpeljali na najlepši možen način."
Prebrano 852 krat

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:041/741-814

Search