Novice

NK Šmartno 1928 : NK Krka 0:4 (0:2)
;Sešlar 14', Parris 35', 65', 84'
 
Igor Fenko, trener Šmartno 1928: "Žal ponoven poraz proti zelo močni ekipi iz Novega mesta. Na tem mestu jim tudi čestitamo za zmago. Ponovno smo imeli svoje priložnosti, ki pa jih žal nismo izkoristili. To, da petkrat zadeneš okvir vrat, verjetno pomeni, da si blizu. Fantom bi vseeno čestital za borbo in glede na to, da vseeno vsako tekmo več igramo, glave gor in v iskanje novih zmag."
NK Šmartno 1928 : NK Krka 0:4 (0:2)
;Sešlar 14', Parris 35', 65', 84'
 
Igor Fenko, trener Šmartno 1928: "Žal ponoven poraz proti zelo močni ekipi iz Novega mesta. Na tem mestu jim tudi čestitamo za zmago. Ponovno smo imeli svoje priložnosti, ki pa jih žal nismo izkoristili. To, da petkrat zadeneš okvir vrat, verjetno pomeni, da si blizu. Fantom bi vseeno čestital za borbo in glede na to, da vseeno vsako tekmo več igramo, glave gor in v iskanje novih zmag."

NK Šmartno 1928 : NK Fužinar Vzajemci 0:3 (0:0)

Trdina 80', Dreissen 85', Čoralić 89'

Nogometaši NK Šmartno 1928 so znova na domačem igrišču ostali praznih rok. Vse do 80 minute se je bil enakovreden boj na igrišču, nato pa so gostje po zaslugi Trdine zadeli za vodstvo 0:1. Našim fantom ni preostalo drugega kot popoln napad kar pa so gostje kaznovali s še dvema zadetkoma za končnih 0:3.

V soboto, 3.oktobra ob 15:30 čaka naše fante gostovanje v Beltincih.

Pomembna točka v Ajdovščini!!!
NK Primorje Emundia : NK Šmartno 1928 1:1 (0:0)
Kodermac 57', Bukšek 62'
 
Nogometaši Šmartna so si na težkem gostovanju priigrali novo točko na prvenstveni lestvici. Tekma je bila izenačena vse do 57.minute, ko¸je za gostitelje zadel Kodermac. Vijolice so ekspresno odgovorile in že 5.minut kasneje je Bukšek izenačil na 1:1. Šmarčani so si priigrali še kar nekaj lepih priložnosti a je strele ustavila vratnica oziroma prečka.
Naslednjo nedeljo, 27.septembra ob 16:00 naši fantje na stadionu v Šmartnem ob Paki gostijo ekipo Fužinarja. Vljudno vabljeni.
NK Šmartno 1928 : NK Nafta 1903 0:10 (0:5)
Bizjak 11'(11m), 27', 28', 53', Ubochioma 19', Haljeta 43', 67', 89', Pozsgai 59', Vinko 76'
Nogometaši Nafte so v 7.krogu 2.SNL do vrha napolnili šmarško mrežo. Ekipa Nafte, ki letos odkrito cilja na napredovanje v 1.SNL je v tekmo stopila odločno in povsem nadigrala naše fante. Varovanci Igorja Fenka nikakor niso našli odgovora za hitre bočne napadalce ki so vse prelahko prihajali do zaključkov. Že do odmora so si gostje nabrali 5 zadetkov prednosti, v nadaljevanju pa svoje vodstvo še podvoji na končnih 0:10. A za fante ni premora saj šmarčani že v soboto, 19.septembra ob 16:00 gostujejo v Ajdovščini pri ekipi Primorja. #gremošmatn @2snl

NK Drava Ptuj : NK Šmartno 1928  1:3 (0:2)

Hrastnik 17', Verhovšek 26', Purnat 66'; Marcius (11m) 63'

Nogometaši Šmartnega so si na gostovanju pri ekipi Drave s Ptuja priigrali pomembno zmago. Debi trenerja Igorja Fenka na klopi Šmartnega se je začel po njegovih željah. Že v 17. minuti je David Hrastnik z močnim strelom z roba kazenskega prostora premagal domačega vratarja za 0:1, nato pa je 9.minut kasneje Blaž Verhovšek izkoristil napako vratarja in zvišal na 0:2. Gostitelji so v nadaljevanju pritisnili na šmarški gol in v enem od posredovanj našega vratarja je po sodnikovi oceni Žan Verdev nepravilno oviral domačega napadalca in pokazal na 11-metrovko, ki jo je zanesljivo izkoristil Marcius za 1:2. A takoj hladen tuš za domačine, ko se je Mario Purnat izognil prepovedanem položaju in med nogami matiral domačega vratarja za končnih 1:3.

Že v sredo, 16.septembra ob 16:00 naši fantje gostijo ekipo Nafte 1903. Vabljeni!!! 

Vodstvo NK Šmartno 1928 je sprejelo odločitev, da bo zaradi več dejavnikov, ki letos niso prinesli pričakovanih rezultatov v članski ekipi od danes dalje vodenje članske ekipe prevzel g. Igor Fenko, ki je do sedaj opravljal delo vodje mladinskega pogona in trenerja mladinske ekipe. g. Ramizu Smajloviću se ob tem zahvaljujemo za vso vloženo delo in uspehe, saj je prav g. Smajlović to ekipo pripeljal iz MNZ v 2.SNL. Z g. Smajlovićem se o morebitnem nadaljnjem sodelovanju klub še dogovarja, Igorju pa želimo veliko športne sreče in rezultatskih uspehov!

NK Šmartno 1928 : NK Brda 1:2
Džumhur 79’; Radovanovic 7, Frelih 24
Nogometaši NK Šmartno 1928 so doživeli boleč poraz na derbiju začelja, saj so gostje iz Brd domov vračajo z pomembnimi točkamo.
Naši fantje so že ob prvi prekinitvi doživeli hladen tuš saj so gostje uspeli zadeti in povesti z 0:1. Le nekaj minut kasneje jo je ob posredovanju hudo skupil naš vratar Filip Lojen, kar je tudi vplivalo na drugi zadetek gostov, ki so v 24.minuti že vodili 0:2.
Že ob koncu prvega polčasa ter nato v nadaljevanju so šmarčani prevzeli pobudo, imeli dve lepi priložnosti ki jih niso izkoristili, tako da so šele v 79.minuti uspeli izid znižati na 1:2. Že v sodnikovem dodatku so šmarčani še enkrat stresli nasprotnikovo mrežo a hladen tuš - sodnik je ocenil, da je bil naš napadalec v prepovedanem položajo. Gostje so zdržali do zadnjega sodnikovega žvižga in se veselili prvih prvenstvenih točk.
Ramiz Smajlović: "V današnjo tekmo nismo šli, kot smo si želeli. Ob prvi prekinitvi smo namreč prejeli zadetek. Potem je prišlo do poškodbe našega vratarja – kar je neposredno vplivalo še na drugi zadetek. Po zaostanku z 0:2 smo sicer poizkušali narediti vse, da ujamemo priključek, da dosežemo gol. Žal nam to ni uspelo. Imeli smo 2 čisti situaciji za gol, katerih pa nismo realizirali. V drugem polčasu smo bili veliko boljši tekmec, a žal malo prepozno dosegli zadetek. Na koncu pa nam je zmanjkalo časa. "
Botonjić Amir: "Kaj naj rečem, zelo lepa tekma za nas. To je za nas res zelo lepo - po neki seriji porazov. pomembno zame, da sem kot trener začel z zmago in da se bomo na ta način vsi skupaj dvignili in iz treninga v trening, iz tekme v tekmo šli naprej in iskali svoje priložnosti na vsaki tekmi. Za danes bi pohvalil vse igralce in ves strokovni del službe, ki skrbi za nas, da je bilo nam vse omogočeno za dobro tekmo in mi smo jo izpeljali na najlepši možen način."

ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO OB PAKI

Šmartno ob Paki 117

3327 Šmartno ob Paki

Sekretar kluba - GSM:041/693-314

Nogometni kamp Martinko - GSM:031/668-525

Search