Spoštovani prijatelji nogometnega kampa Martinko 2018 in ŠD Šmartno ob Paki!
V soboto, 30.6.2018 bo potekal zaključni dan nogometnega kampa Martinko 2018 , ko se bodo udeleženci nogometnega kampa pomerili v medsebojnih nogometnih tekmah ter tako prikazali delček tistega, kar so se naučili v preteklih dneh.
Vljudno vabljeni vsi člani ŠD Šmartno ob Paki, da se nam pridružite ter poveselite skupaj z nami ob naslednjem programu:

09:30 – medsebojne tekme najmlajših dveh skupin otrok
10:30 – medsebojne tekme starejših dveh skupin otrok
11:30 – finale nogometne odbojke
12:00 – licitacija nogometnih dresov (Lara Prašnikar, Nik Omladič, Luka Zahovič)
13:00- razstava izdelkov, razglasitev rezultatov licitacije, podelitev medalj in zaljuček uradnga dela

Po 13. uri sledi športno druženje ob hrani in pijači, zato pridite športno oblečeni in se vključite v katero od iger (nogomet, nogometna odbojka, nogometni biljard…).
Radi bi vas tudi spomnili, da še vedno poteka dobrodelna dražba nogometnih dresov poznanih nogometnih akterjev in klubov (Nik Omladič, Lara Prašnikar, Luka Zahovič…). Licitacija je namenjena zbiranju sredstev za nakup športnih rekvizitov ki jih uporabljajo otroške selekcije NK Šmartno 1928. . Več informacij dobite na Facebook strani NK Šmartno 1928 ali na spletni strani www.martinko.si , kjer so tudi podrobna pravila licitacije.
V upanju, da se boste odzvali našemu vabilu, Vas lepo pozdravljamo in kličemo na svidenje v soboto v Športnem Parku v Šmartnem ob Paki.

Bogdan Trop, predsednik ŠD Šmartno ob Paki 1928
Jože Pirečnik, vodja nogometnega kampa Martinko 2018

Comments

0